לא פעם אחת ולא פעמיים אנו צופים בעורך דין מסויים אשר מתראיין לתקשורת בנושא חדשותי שעל הפרק. הוא או היא מציג/ה את דעתו/ה או גירסתו/ה לאירוע. לעיתים (העורך דין או העורכת דין – מבחינתנו אותו הדבר בכל האתר ! ) הינו כסניגור של אדם אשר מעורב באירוע, ולעיתים הוא רק מומחה בתחום. והיות שכך התיקשורת מראיינת אותו לגבי סוגייה מסויימת כמו חובת הרשות המקומית לדאוג לניקיון גן ציבורי או משחקים שיש בו ארגז חול. – זו סתם דוגמה ערטילאית כמובן לצרכי ההסבר. כל העיניין הוא לציין את החשיפה המירבית שבה הנל זוכה ללא השקעה כספית. ובמיוחד יש לזה משמעות כי עורכי דין נתונים להגבלות של כללי האתיקה בכל הקשור לפרסום. יש אומרים שכל פרסום – הוא פרסום טוב בעצם. רע או טוב, תלויי לאן מנתבים זאת.
כדי שהתקשורת תראיין עורכת דין בנושא חדשותי, צריך מעט לחלום והסיכויי הוא אחר ל 80 אלף. כי ישנם יותר מ 80K משפטנים בישראל, והיד (הפקולטה) עוד נטוייה. אפשרות טובה יותר היא אתר אינטרנט, שיש בו מבקרים. חוק המספרים הגדולים : יותר מבקרים – יותר עיסקאות. כדי שמשרד מסויים יזכה למבקרים רבים הוא זקוק לשירות קידום עורכי דין באינטרנט. חברות קידום אתרים רבות, לא ממש הצליחו להגיע למיקום טוב בדף ראשון בגוגל בתוצאות האורגניות. לא בתוצאות הממומנות בתשלום ישיר לגוגל.
א. עקב תחרות מאוד גבוהה.
ב. ריבויי עורכי דין בתהליך קידום.
ג. חוסר מקצועיות של מקדמי האתרים.
כדאי לתת את הדעת כי עורך דין אשר הופיע בתקשורת המצולמת לדוגמה, יכול להפיק מכך תועלת. צופי הטלויזיה יראו בתחתית המסך את שמו. טיפ : קדמו גם דף אחד באתר שהנושא המרכזי בו – הוא שם העורך דין. עם זמינות של טלפון נייד המחובר לאינטרנט, יהיה מי שיחפש את העורך דין בגוגל.